Terese Mörtvik

A Party of One
Foto: New Look
 
Den här svart-vita klänningen från New Look, i stl UK24 (52), passar både på jobbet och för en lugn hemmakväll. Den svarta överdelen är lätt glansig, men stadig och kjolen känns quiltad utan att vara klumpig. Det går såklart att ha på sig den ute på middag också, men kvällens fest är jag, Ben&Jerry's Half Baked och veckans missade tv-avsnitt.
 
Var förbi syrran efter jobbet och kikade på hennes brudklänning och skor. Klänningen är en söt 60-talskreation i spets, vadlång och precis i hennes stil. Blir nästan lite nostalgisk till Lotta-böckerna när jag tänker på den - syrran är så himla lik Lottas storasyster Malin på något sätt.
 
Agerade moster i ungefär en timme, sen var det dags att leverera lite kläder från syrran till mamma. Mamma skulle på fest och givetvis hade hon inget att ta på sig. Vi måste verkligen shoppa i London; några festklänningar ska man faktiskt ha i garderoben. även som mormor. Men just nu råder lugnet och mina ögon blinkar sömndrucket och undrar om man kan gå och lägga sig innan halv tio en fredagskväll.
 
Tror bestämt det behövs lite mer glass.
 
Vi ses! Parta för mig också!