Terese Mörtvik

Sommarsolstånd och ljuskronor
Ingen midnatssol blir det här nere, men däremot SÖDER ljuskrona. Har äntligen fått upp den i taket efter mycket stök och bök. Nu värker mina armar något fantastiskt, men det var värt det. Vad tycker ni? Är lite extra kär i den efter att jag fotat den här bilden; känns lite trollskt på något vis.
 
Ännu en lång dag till ända alltså. Har fixat klart den smalaste av mina tre MALM (vit) byråer. Den ska sedermera fyllas med smycken och scarves och smink och sånt. Har också hunnit tvätta ett par maskiner.
 
Var till stan en sväng för att inköpa lamppropp till ljuskronan (IKEA, you gotta love it), och en trådlös router. Den senare för att ungarna ska kunna se på sina tv-program på surfplattan när de kommer ned, eftersom jag inte har någon TV än. Mötte upp L för en sen brunch. Vi testade halvnya Le Pain Francais Bistro på Avenyn 7. En upplevelse som jag inte alls rekommenderar till någon. Gå till Park Avenue eller Casino Cosmopol eller något annat istället, du kommer tacka mig.
 
Det är ett par timmar kvar på årets längsta dag, sedan blir de kortare och kortare igen. Jag ska ta kväll och kolla på deckare.
 
God natt och sov så gott!