Terese Mörtvik

Klänningstips från Forever 21+
1 I 2 I 3 I 4 I 5 I 6
 
Forever 21+ (Forever 21:s plus-size avdelning) brukar kläderna gå åt som smör i solsken. Det är knappt du hinner se dem ibland innan de är slut i just din storlek. De har nyligen bättrat på sitt utbud så nu finns det lite kläder i stora storlekar att välja på, speciellt om du är snabb. Själv blev jag förälskad i klänningarna ovan och det rycker i klick-fingret att klick-klick-klicka hem dem. Vissa av de andra favoriterna som jag surfade runt mellan hann i princip sälja slut medan jag tittade på dem. Ja, ni såg kanske den röda klänningen i gårdagens inlägg exempelvis... farligt snygg....
 
1
Gillar ballerinastuket. Får mig att vilja gå på dansträning.
 
2
Det här är en stiligare version av en skjortklänning. Känns väldigt storstad - jag kan se mig själv stående vid ett hotellfönster i New York, på väg ut på middag.
 
3
Perfekt vardagsklänning som är snäppet mera uppklädd, helrätt för en fika ute i någon berså någonstans.
 
4
Den här klänningen har ett metallicmönster i leopardstil och känns både bekväm och partyklädd.
 
5
En elegantare kortklänning med långa ärmar som passar jättebra på jobbmiddag.
 
6
Det lite glansigare tyget gör den här klänningen strået vassare än en vanlig dra-på klänning. Snyggt och bekvämt en varm dag på stan.
 
Förståndig shopaholic
Jag gillar att shoppa. Och nu när sommaren närmar sig är det såklart extra roligt. I alla fall om du shoppar plus-size kläder utomlands, där utbudet är lite mer varierat och färgglatt (utan att bestå av skrikiga paisleymönster). Jag klickar lätt hem kläder för flera tusen när jag sätter igång, men den här gången har jag varit duktig och fokuserat på jobbkläder.
 
 
Plus Size Blazers from Evans
 
 
Yes, jag har klickat hem samtliga blazers, eller jackets som de kallar dessa av någon outgrundlig anledning, som du ser i kollaget ovan. Evans hade samma modell i flera fina färger och jag kompromissade mitt behov av jobbkläder med mitt behov av sommarkläder. En blazer är som en blandning mellan en cardigan och en kavaj - nästan lika bekväm som en cardigan, nästan lika klädd som en kavaj. Blazern är alltså det perfekta plagget när du vill se någorlunda professionell ut utan att för den skull vara en sån där tråkigt formell kavajmänniska.
 
Nu ska du inte tro att jag gick bananas och beställde precis alla färger som fanns. Tror faktiskt jag lämnade två stycken, eller nåt sånt. Och det var inte för att de inte fanns i min storlek, utan för att jag var förståndig.
 
Förståndig. Sådetstå.
 
 
Nude short pants and tights
 
 
Något som jag egentligen är i lite desperat behov av är underdelar, alltså inte kjolar utan sånt man har under kjolen, eller istället för en kjol. Här kompromissade jag mitt trängande behov av så-många-härliga-blazers-OMG genom att också beställa ett par beiga highwater byxor, och några par hudfärgade strumpbyxor. Vilket jag tyckte var mycket förståndigt också. Faktiskt. Alltså det där med att hitta hudfärdgade strumpbyxor i stora storlekar är fan ingen lek. Finns typ ingenstans. Men på Evans, där finns det. Och så himla sköna.
 
Det var all shopping för denna gång. Fast jag råkade surfa in på Forever 21+ och blev sanslöst förälskad i en röd klänning i plus size som de hade där. Tur att den hade hunnit sälja slut i min storlek.
 
 
Så himla vampig klänning från Forever 21+ ! Helt kär!
 
Puss på er allihop, jag ska snart iväg och handla lite mindre spännande grejer på stan med syrran och småfolket.
 
Ha en underbar lördag!
 
 
 
Sommarskor!
My New Summer Shoes
 
 
Använde slut på mina blå favvosar förra säsongen, så det fick bli två par nya klackskor från Riekers till sommaren. I Kiruna har snön nästan regnat bort (yay!) och snart blir det semester i Göteborg.