Terese Mörtvik

Gott nytt 2016!
Canon 450D I EFS 10-22 mm
 
2015 är svårt att beskriva kortfattat. Det har varit ett omtumlande år både för mig och för världen. Politiskt så höll exempelvis inte Decemberöverenskommelsen. Vilket var fullt väntat. Enda anledningen till varför alla kom överens om den från början var ju för att alla var rädda för ett nyval, av sina egna skäl, och trötta på valhysteri. Men politisk hysteri blev det såklart ändå under året. Som vanligt. Och lite värre ändå.
 
2015 var året då försvar och flyktingpolitik var på allas läppar. Syrien, medelhavet, Isil/Isis, Daesh, terrorism från både västerländska och österländska fanatiker, främlingsfientlighet, godhetshysteri, insamlingar, ryska manövrar, repövningar, försvarsförmåga, vapenaffärer, Nato-medelmskap, klimatflyktingar, tiggeri, sällan har gemene svensk varit så engagerad politik som 2015.  
 
För mig personligen var 2015 ett prövande år, men också ett år när jag envetet jobbade mig fram mot var jag vill vara och vad jag vill göra och jobba med. Bloggen och min online-närvaro förändrades. Jag startade en professionell blogg på copykom.se och började podda så smått på soundcloud och youtube. Twitter och Instagram fick mer kärlek och jag började också lyssna på podcasts som aldrig förr. 
 
Hur var ditt 2015? Hoppas i alla fall att 2016 blir ännu bättre!